Tinerii pedelişti sătmăreni critică guvernul USL

pdl-tineret
Încercând să-şi ia în serios rolul de reprezentanţi ai opoziţiei, tinerii democrat liberali sătmăreni au ieşit la atac, îndreptându-şi criticile spre USL, alianţa aflată la guvernarea României. Şi pentru a se face auziţi s-au gândit să organizeze şi o conferinţă de presă.

La întâlnirea de astăzi, 15 ianuarie, cu jurnaliştii sătmăreni au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PD-L Satu Mare, Adrian Cozma, vicepreşedintele Cristina Nemeş şi secretarul general al organizaşiei, Alin Lupou.

În luarea de cuvânt Cozma s-a referit mai mult la probleme generale aducând vorba doar preţ de câteva clipe cu privire la câteva aspecte locale care, potrivit acestuia îl deranjează. „În primul rând este vorba despre centura de ocolire a municipiului Satu Mare a cărei licitaţie am înţeles că a fost amânată. În al doilea rând vreau să mă refer la lucrările de modernizare a drumului Odoreu-Medieş-Apa, care au fost sistate. Totuşi sper ca aceste proiecte să fie finalizate”.

În partea covârşitoare a timpului însă, Cozma a făcut o analiză a ceea ce el, împreună cu tinerii pedelişti, consideră a fi „topul celor 3 minciuni ale USL”. Este vorba despre: taxa auto, sistarea finanţării de la CNAS a spitalelor private şi creşterea taxelor şi impozitelor. „Victor Ponta declara, din opoziţie, în mai 2011 că taxa auto a fost o decizie proastă de prima dată când a fost luată. Însă, pentru premierul Victor Ponta din anul 2012, taxa auto nu mai este o decizie proastă ci una foarte bună pe care vrea să o continue”, a declarat Cozma.

Făcând referire la sistemul de sănătate, preşedintele tinerilor pedelişti sătmăreni a declarat că „pacienţilor li se interzice să se mai trateze într-un spital privat folosindu-şi asigurarea medicală plătită chiar din munca lor. Acei 10% din banii noştri, ai cetăţenilor, care erau îndreptaţi prin alegerea noastră liberă către un spital privat se vor duce de acum, indiferent de ce decidem noi, către spitalele de stat”.

În ceea ce priveşte taxele şi impozitele locale, Cozma a declarat că „USL a dat startul la creşterea taxelor şi impozitelor locale. USL face exact ceea ce a zis tot timpul că nu face, măreşte taxele şi impozitele locale, impozitul forfetar şi altele care or să vină. Toate aceste taxe şi impozite vin după opt luni de guvernare USL incompetentă când resursele statului au fost irosite, când economia a fost complet ignorată”.

 

6 Comentarii la "Tinerii pedelişti sătmăreni critică guvernul USL"

 1. berni   15 ianuarie 2013 at 11:13 pm

  imi pare bine ca mai exista astfel de tineri cu picioarele pe pamant

  Răspunde
 2. Nicu   16 ianuarie 2013 at 9:25 am

  unde au fost aceste persoane cand ani si ani de zile guverna partidul lor imreuna cu udmr???cu ce realizari se lauda acestia prin judet de critica asa vehement acum???cu a a juns tinerelul cozma in bariu????alo???ceva explicatii pentru guvernarea care a ingenuncheat tara la bruxelles???inafara de critici aveti si ceva realizari???

  Răspunde
 3. boO   16 ianuarie 2013 at 10:33 am

  Ce sa faca si ei saracii? Din banca lor, dau cu batu-n balta:)) Baieti si fata, stati jos! 2! Ati avut sansa sa demonstrati ce puteti, acum ciocu' mic si joc de glezna. Nu suport cand un incomepetent spune altui incompetent ca-i incompetent:)) Mai ales dupa campania din noiembrie care din pcuntul meu de vedere a fost un dezastru PDL-ARD-ce-o mai fi… eu as tacea in locul vostru si m-as face nimic sa nu ma vada/auda nimeni.

  Răspunde
 4. tepes   16 ianuarie 2013 at 10:54 am

  intr-adevar, rezultatele din toamna au fost firave! Dar si aia-i drept, ca orice hot, orice anaafabet sau orice maimuta candida sub sigla USL, intra in parlamentul Romaniei! Iar asta datorita vasnicilorlor alegatori de teapa celor care comenteaza atat de vehement, aci mai sus! Daca voi considerati ca ati ales bine atunci, rabdare, rabdare inca patru ani cel putin si sa si…. traiti muuult mai ( bine conform promisiunilor celor de la USL! ) Ha, ha, ha teapa!!

  Răspunde
 5. bilar   16 ianuarie 2013 at 3:16 pm

  Jigoadele astia tiner PDL-ist mai au obraz sa mai critice pe golani USL-ist parinti lori au distrus romania in totalitate si ne-a lasat o datorie pe veci.

  Răspunde
 6. george   20 ianuarie 2013 at 11:13 pm

  frumosilor , santeti niste victime ai ARD-ului

  Răspunde

Scrie un comentariu