O cabană din Bixad a luat foc

Cabana-incendiu
Luni, 14 ianuarie,în jurul orei 19:00, pompierii din Negrești-Oaș au intervenit în localitatea Bixad, pe strada Valea Cusurilor, unde a izbucnit un incendiu la o cabană.

Pompierii au ajuns la locul intervenţiei în jurul orei 19.30 şi au constatat că ardea acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 250 m.p. cu posibilităţi de propagare la întreaga cabană. Datorită faptului că incendiul s-a extins cu repeziciune la întreg acoperişul şi existând pericolul de a pune stăpânire și pe restul clădirii, la faţa locului s-a mai trimis o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, pentru a ajuta la lichidarea focului.

Incendiul a fost stins la ora 21.15.  Focul a mistuit acoperişul cabanei pe o suprafaţă de aproximativ 250 m.p., șase saltele ortopedice, patru paturi, mobilier, lenjerie de pat, aproximativ 20 kg îmbrăcăminte şi aproximativ 115 plăci. Totodată, s-au degradat 50 metri liniari (m.l.) de grindă, 150 m.l. corni şi aproximativ 20 m.p. lambriuri.

Din primele investigații efectuate la fața locului, incendiul a fost provocat de un coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile. Valoarea pagubelor materiale se ridică la suma de aproximativ 40.000 lei.

 

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.