Patru persoane au încercat să se sinucidă în acest week-end

medicamente
Trei femei şi un bărbat au ajuns în acest week-end la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare, după ce au încercat să-şi pună capăt zilor prin ingestie de medicamente.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare, Constantin Demian, într-unul din cazuri medicii au decis internarea victimei însă aparţinătorii nu au fost de acord cu această măsură.

Totodată, şase sătmăreni au ajuns la urgenţe în stare avansată de ebrietate iar alte trei persoane în urma unor accidente de circulaţie.

Din evidenţele UPU reiese că în acest week-end au necesitat intervenţie medicală de urgenţă 402 persoane, dintre care 101 au fost copii.

Un Comentariu la "Patru persoane au încercat să se sinucidă în acest week-end"

  1. bilar   16 ianuarie 2013 at 4:08 pm

    Persoanele astia nu a vrut sa se sinucide,astia au fost condamnat la moarte de guvernul Ponta,1 milion de cetatean au fost exterminat prin genocid anual de guvernul Boc, asta va fi majorat cu inca 5 sute de mii cum au fost majorate taxele,impozitele si energia exat asa va fi majorate starea mortalitatii in romania.

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.