Doi copii au jefuit un bătrân din Homorodu de Sus

lei

Poliţiştii Postului Comunal de Poliţie Homorod au intervenit de îndată în urma unui apel „112”, prin care se reclama furtul sumei de 500 de lei din casa unui bărbat de 87 de ani, depistând suspecţii şi restituind bătrânului toţi banii ce i-au fost furaţi.

Joi, 10 ianuarie, după ora 14.00, un localnic de 87 de ani, din Homorodu de Sus a apelat numărul de urgenţă „112”, reclamând că doi copii i-au sustras din casă o sumă de bani. Poliţiştii din comună au demarat de îndată investigaţiile, şi pornind de la informaţiile furnizate de bătrân, privind semnalmentele celor doi suspecţi şi modul de comitere a furtului, au reuşit să-i prindă pe aceştia la scurt timp de la săvârşirea faptei şi să recupereze toată suma furată.

Suspecţii, doi minori din Solduba, de 13 şi 14 ani, s-au oferit să-l ajute pe bătrân să transporte un cărucior cu lemne. În semn de răsplată bărbatul le-a dat fiecăruia câte 1 leu, dar cei doi copii au urmărit cu atenţie locul de unde acesta a luat banii, şi în timpul în care bătrânul se pregătea să le ofere şi ceva de mâncare, cei doi au furat din sertarul mobilei suma de 500 de lei, fugind apoi, în speranţa că nu vor fi găsiţi.

Bătrânul însă a anunţat Poliţia, şi înainte ca cei doi băieţi să ajungă la casele lor, în Solduba, au fost prinşi de poliţişti şi nevoiţi să restituie întreaga sumă furată.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.