În 2013, taxele şi impozitele locale rămân la nivelul celor de anul trecut

Sedinta-CL1
În cadrul şedinţei extraordinare de astăzi, 7 ianuarie, consilierii municipali au hotărât menţinerea taxelor şi impozitelor locale la nivelul celor de anul trecut (2012). Proiectul de hotărâre a fost iniţiat de către edilul şef al Sătmarului, dr. Dorel Coica. Şedinţa extraordinară de astăzi a fost prezidată de către consilierul UDMR, Vasile Fogel.

La cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi, consilierii au aprobat acoperirea definitivă a Secţiunii de Dezvoltare a Bugetului Local de Venituri şi Cheltuieli al municipiului Satu Mare pe anul 2012, în valoare totală de 2.646.447,32 lei. Această sumă provine din excedentul anilor precedenţi, constituit în Fondul de rulment al municipiului Satu Mare.

La finalul şedinţei, dr. Dorel Coica a adus la cunoştinţa consilierilor locali faptul că, cu toată vigilenţa oamenilor legii, continuă actele de vandalism, în ultima perioadă fiind identificate şi alte corpuri de iluminat sparte dar şi bănci rupte pe raza municipiului. „Nu e corect să ne batem joc de averea municipiului Satu Mare. Trebuie să ne dezvoltăm simţul civic şi să punem odată pentru totdeauna capăt acestor acte de vandalism. Vedeţi bine că noi facem eforturi pentru a menţine taxele şi impozitele locale la nivelul celor de anul trecut. Însă, dacă mai întâlnim astfel de lucruri, vom fi nevoiţi să creştem taxele şi impozitele locale”, a declarat dr. Dorel Coica.

2 Comentarii la "În 2013, taxele şi impozitele locale rămân la nivelul celor de anul trecut"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.