Dan Băbuţ este noul preşedinte al Olimpiei Satu Mare

babut-olimpia
Începând de astăzi, 4 ianuarie, city managerul Dan Băbuţ, este noul preşedinte al clubului de fotbal FC Olimpia 2010 Satu Mare. Au apărut schimbări şi în ceea ce priveşte componenţa Consiliul de Administraţie şi al Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) clubului.

Astfel, preşedintele Consiliului de Administraţie a fost numit Ioan Câmpean. În viitor, funcţia de vicepreşedinte va fi îndeplinită de Kovacs Mate iar cea de secretar de către Adrian Micle.

Potrivit celor declarate de Băbuţ, cel târziu din vara acestui an Olimpia va avea şi echipa a doua alcătuită în proporţie de 95% din cadeţi iar restul de 5% le va reveni juniorilor. În ceea ce priveşte seniorii, lotul va fi alcătuit din 25 de jucători şi se va întări cu cel puţin opt cadeţi.

Cu privire la obiectivele sale, Dan Băbuţ a declarat că „obiectivul principal este promovarea în Liga a II-a. Apoi, voi urmări reorganizarea centrului de juniori unde vom avea opt echipe, cu opt antrenori. Totodată, echipa a doua va fi ca o pepinieră pentru echipa mare”.

În ceea ce priveşte banca tehnică, antrenorul principal al echipei mari va fi Tibor Csik, secondat de Ioan Dragomir şi de antrenorul portarilor, Ioan Suciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.