Urări de final de an la Colegiul Prefectural Satu Mare

cp1cp2cp3 cp4
În şedinţa de astăzi, 27 decembrie, a Colegiului Prefectural, directorii de instituţii nu au mai avut de raportat activitatea din cursul anului care se apropie cu paşi repezi de sfârşit. Ultima întâlnire din acest an dintre conducerea Instituţiei Prefectului şi directorii instituţiilor deconcentrate din judeţ a avut loc de la ora 14.00, în sala de şedinţe a Palatului Administrativ.
La şedinţă au participat, în calitate de invitaţi, preşedintelşe Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef şi edilul-şef al municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica.

Înainte de urările de „La Mulţi Ani!”, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a ţinut să le ceară directorilor de instituţii ca în prima lună a noului an (2013) să treacă pe hârtie primele cinci priorităţi în ceea ce priveşte instituţia pe care o conduc. „Cred că aţi avut în mine un partener şi pe toţi cei care au venit la mine ca să-i sprijin, i-am ajutat”, a declarat Avram.
În luarea de cuvânt, directorul Direcţiei de Cultură, George Vulturescu, a subliniat importanţa câtorva locuri cu o importanţă culturală şi istorică deosebită pentru acest colţ de ţară. „Este vorba despre acel colţ de zid din vechea cetate a oraşului Satu Mare care trebuie scoasă în evidenţă. Apoi, avem acea alee a oamenilor de cultură din Centrul Nou al oraşului care ar trebui mult mai mult promovată şi, de ce să nu o spun, ar trebui să avem mai multă grijă de acel pasaj. Unele plăcuţe cu numele unor oameni de cultură au dispărut şi nu au mai fost înlocuite. Trebuie să avem grijă de propriile valori deoarece nimeni nu va avea grijă de aceste lucruri în locul nostru”,a declarat Vulturescu.

La final, conducerile diverselor instituţii au urat un an mou plin de bucurii şi realizări după care, cei prezenţi au ciocnit câte un pahar cu şampanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.