Cupa Consiliului Local Satu Mare la minifotbal

campionat4campionat3campionat1 campionat2
Sala de sport a LPS Satu Mare a găzduit vineri, 21 decembrie, cea de-a V-a ediţie a “Cupei Consiliului Local Satu Mare” la minifotbal. S-a continuat regula ediţiei anterioare ca fiecare echipă să folosească pe teren şi un o reprezentantă a sexului frumos. În rândul jucătorilor s-a numărat şi viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, Marcela Papici.

În urma meciurilor disputate, turneul a fost câşigat de către echipa Primăriei municipiului Satu Mare. Pe treapta a doua a podiumului a urcat echipa Poliţiei Locale, pe treapta a III-a, formaţia Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale iar locul IV i-a revenit Direcţiei de Evidenţa Persoanelor.

După finalizarea partidelor, s-au acordat cupe şi diplome de către conducerea Primăriei municipiului Satu Mare, care a mulţumit tuturor participanţilor pentru modul în care au participat la această activitate “sănătoasă pentru trup şi minte” şi în mod deosebit doamnelor “fotbaliste”. S-a menţionat, de asemenea, că astfel de acţiuni vor continua, probabil chiar o competiţie doar pentru femei – la un alt sport desigur – deoarece în acest fel se întăresc legăturile intercolegiale, creând un tonus pozitiv şi în activitatea profesională.

În final edilul-şef al municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, împreună cu colegii din conducerea Primăriei, au urat tuturor să aibă parte de Crăciun fericit, sărbători liniştite alături de cei dragi şi un An Nou cu multe împliniri şi bucurii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.