Moş Crăciun a ascultat dorinţele şi poveştile copiilor

mosu1mosu2mosu3
În ciuda frigului de afară Moş Crăciun nu a întârziat la întâlnirea cu copiii din această seară (joi, 20 decembrie), cu ocazia târgului organizat cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Aşezat pe un scaun, lângă statuia lui Vasile Lucaciu din Piaţa Libertăţii din Centrul Vechi al Sătmarului, Moşul a ascultat cu multă răbdare dorinţele copiilor după care, spiriduşul a oferit fiecăruia câte o bomboană.

Moşul va fi prezent în Parcul Central, seară de seară, până duminică, 23 decembrie, la aceeaşi oră (17.00), pentru a fi alături de copii. La mică distanţă de Moş este amenajată şi o iesle, reprezentând familia sfântă, iar mai încolo, comercianţii au început să-şi amenajeze tarabele cu produse tradiţionale, specifice sărbătorilor de iarnă.
Începând de vineri, 21 decembrie, sătmărenii vor avea parte şi de spectacole oferite de corurile cultelor religioase reprezentative din municipiul Satu Mare.
Sătmărenii vor intra astfel în atmosfera Sărbătorii Crăciunului într-un decor desăvârşit servind un pahar de vin fiert, o felie de cozonac, ascultând colinzi şi spunându-şi dorinţele şi speranţele lui Moş Crăciun.

Seria de evenimente din Piaţa Libertăţii este organizată de Primăria municipiului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.