Hoţ prins de poliţiştii rutieri

catuse

Un poliţist din cadrul Biroului Rutier, ce acţiona pentru fluidizarea circulaţiei în zona Pieţei nr. 1 din municipiu, alertat de strigătele de ajutor ale unei vânzătoare, ce acuza un bărbat că a furat o jachetă din magazin, a pornit în urmărirea suspectului, reuşind să-l imobilizeze şi să recupereze bunul sustras.

Miercuri, 19 decembrie, în jurul orei 14.00, poliţistul dirija circulaţia în zona pieţei, pe strada Martirilor Deportaţi, când a auzit strigătele de ajutor ale unei femei, care acuza că un bărbat a furat o jachetă expusă pe manechinul din faţa magazinului la care era vânzătoare. Poliţistul a sărit imediat în ajutorul femeii, urmărind persoana ce încerca să părăsească în fugă locul faptei, având asupra sa haina furată.

Poliţistul a reuşit să-l prindă şi să-l imobilizeze pe suspect, identificat în persoana lui Francisc V., de 38 de ani, din Satu Mare, şi cu ajutorul unui alt coleg, ce acţiona pe strada paralelă, tot în scopul fluidizării circulaţiei, l-au condus pe bărbat la sediul Poliţiei Municipiului Satu Mare.

Pe numele lui Francisc V. au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar bunul furat a fost restituit părţii vătămate.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.