Bărbat salvat din apele îngheţate ale Someşului

inecat1inecat2inecat3inecat4
Un bărbat de 59 de ani a fost salvat azi (19 decembrie) dimineaţă din apele Someşului. Potrivit celor declarate chiar de către victimă, aceasta a căzut în Someş încă marţi, 18 decembrie, în jurul orei 21.00, după care a stat toată noaptea în apă, agăţat de o salcie.

Victima a fost găsită în cursul dimineţii de azi, în jurul orei 08.30, de către un sătmărean care, pentru a cere ajutor a sunat imediat la „112”. Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare, Aurel Ulici „bărbatul a căzut în apă în apropierea podului de cale ferată, înspre ştrand. Victima a fost scoasă din apă după care a fost transportată la spital. Se plângea că îl dor picioarele”.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare, Constantin Demian spune că „este vorba despre un caz social. Victima a alunecat de pe mal şi a căzut în Someş. A fost adus cu hipotermie, având temperatura corpului cu puţin peste 32 de grade Celsius. A fost încălzit, pus sub plapumă electrică. Nu prezintă complicaţii”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.