Primarul Dorel Coica a premiat majoretele, boxerii şi karatiştii

primarie1primarie4primarie3 primarie2 primarie5
În cursul zilei de astăzi, 18 decembrie, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, împreună cu city managerul, Dan Băbuţ şi consilierul local, dr. Dumitru Fanea au premiat echipa de majorete a Şcolii cu clasele I-VIII nr. 10 din Satu Mare respectiv boxerii şi karatiştii care au adus faimă oraşului şi judeţului nostru.

Înaintea momentului festiv, drept mulţumire pentru premiile pe care urmau să le primească, majoretele au oferit conducerii Primăriei municipiului Satu Mare un scurt program artistic tocmai în holul instituţiei.

Dorel Coica a ţinut să mulţumească sportivilor premiaţi pentru performanţele dobândite în cursul acestui an, încredinţându-i totodată de tot sprijinul său dar şi al instituţiei pe care o conduce şi în următorii ani.

„Unul dintre ţelurile actualei conduceri a Primăriei este construirea unei Săli Polivalente unde dumneavoastră să vă puteţi antrena pentru a ne aduce şi mai multe medalii şi cupe de la concursurile naţionale şi internaţionale la care participaţi”, a declarat dr. Dorel Coica.

Antrenorii sportivilor prezenţi la festivitatea de premiere au ţinut să mulţumească edilului-şef al Sătmarului pentru că se gândeşte şi la ramurile sportive, apreciind „că acest lucru este un semn de normalitate la Satu Mare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.