Coşuri de gunoi şi corpuri de iluminat, vandalizate

coica
În cadrul unei conferinţe de presă organizate astăzi, 18 decembrie, în sala de şedinţe a Consiliului Local (CL), primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a prezentat jurnaliştilor bilanţul obiectelor vandalizate aflate pe spaţiul public.
Potrivit edilului-şef al municipiului, reşedinţă de judeţ, în ultime zile, în Grădina Romei au fost descoperite un număr de opt coşuri de gunoi vandalizate „Unele au fost arse iar altele pur şi simplu rupte şi aruncate în lacul din Grădina Romei. Lansăm un ultim avertisment celor care nu înţeleg să se poarte civilizat. Am vorbit şi cu cei de la Poliţia Locală şi Poliţia Municipală iar pe cei pe care îi prindem va fi vai de ei. Vor plăti contravaloarea reparaţiilor tuturor obiectelor distruse”, a declarat Coica.

Totodată, în parcul UFO din Micro 17 au fost sparte şase corpuri de iluminat iar în Piaţa 25 Octombrie din Centrul Nou al Sătmarului, au fost furate cele trei reflectoare care au iluminat steagurile.

În altă ordine de idei, Dorel Coica a ţinut să mulţumească formaţiunilor politice deoarece oraşul a fost curăţat de bannere şi afişajul electoral. „Ici, colo a mai rămas câte un afiş dar pe acelea le vom culege noi, cei de la Primărie, însă fără să percepem vreo taxă”, a declarat edilul-şef al municipiului Satu Mare.

2 Comentarii la "Coşuri de gunoi şi corpuri de iluminat, vandalizate"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.