Hoţi de drapele

Drapele
În noaptea de vineri, 14 spre sâmbătă, 15 decembrie, la ora 04.20, poliţiştii locali sătmăreni au fost sesizaţi telefonic de faptul că doi tineri au furat din suporturile amplasate pe Podul Golescu două drapele şi au plecat cu ele în direcţia intersecţiei “Crinul”.

Oamenii legii au efectuat verificări în zona respectivă, iar în jurul orei 04.25 au depistat doi tineri cu un comportament suspect, care se plimbau printre maşinile dintr-o parcare aflată pe Drumul Careiului. La apariţia poliţiştilor, aceştia au aruncat ceva din mână. La aproximativ doi metri distanţă de persoanele suspecte, printre maşinile parcate au fost găsite cele două drapele.

Cei doi tineri au recunoscut că au furat drapelele şi ca urmare au fost conduşi la sediul Poliţiei Locale pentru aflarea datelor de identitate. Este vorba despre Alexandru M. de 26 de ani şi Florin Felician D. de 20 de ani, ambii din Satu Mare.
În vederea continuării cercetărilor cei doi suspecţi au fost predaţi, împreună cu bunurile furate Poliţiei Municipiului.

4 Comentarii la "Hoţi de drapele"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.