Piaţă agroalimentară în spațiul fostului INTEREX

Audiente-coica

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a avut în cursul zilei de vineri, 14 decembrie, o întâlnire cu reprezentanţii firmei SC Bomax Traiding SRL Bucureşti pentru a pune bazele unui parteneriat de coloaborare. Astfel, Primăria în asociere cu SC Bomax Trading SRL Bucureşti pregăteşte deschiderea unei pieţe agroalimentare la nivel european în municipiul Satu Mare.

În hala situată pe strada Braşov din Micro 17, pe spaţiul fostului supermarket Interex, proprietarul clădirii, SC Bomax Trading SRL, în asociere cu proprietarul terenului aferent, municipiul Satu Mare urmează să amenajeze pe o suprafaţă de 3.000 mp o piaţă acoperită pentru micii şi mare producători.
Vor fi construite şi amenajate aproximativ 25 magazine şi peste 300 de tarabe dotate cu toate utilităţile necesare bunei funcţionări (sursă de apă, curent, căldură).

În cursul zilei de luni, 17 decembrie, primarul Dorel Coica împreună cu reprezentanţii Bomax Traiding vor stabili toate datele tehnice necesare colaborării şi vor semna Contracul de asociere.

 

6 Comentarii la "Piaţă agroalimentară în spațiul fostului INTEREX"

 1. petra   16 decembrie 2012 at 10:49 pm

  ce tampenie

  Răspunde
 2. sxe   16 decembrie 2012 at 10:55 pm

  Aveti niste idei ''foarte bune'', cine va sfatuieste ?????

  Răspunde
 3. Alina-Fulga   17 decembrie 2012 at 2:28 pm

  O idee care merita felicitata, se da o noua sansa atat fermierilor, producatorilor de produse traditionale si un impuls agriculturii in judet. Felicitari!

  Răspunde
 4. dia   17 decembrie 2012 at 8:34 pm

  bine,bine ca se da o sansa fermierilor,dar de ce sa multi piata din micro 17 pe locul fostului magazin Interex…cand defapt piata exista in micro 17 de 20 de ani…deci care-i faza?

  Răspunde
 5. andiamo   17 decembrie 2012 at 8:36 pm

  Da parca trebuia sa se deschida un alt superhiper market …s-a zvonit de Auchan…

  Răspunde
 6. scufita   17 decembrie 2012 at 9:16 pm

  da AUCHAN ar fi fost un mare castig pentru acest oras,pacat ca nu mai deschid

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.