Şapte calorifere vandalizate în Casa de Cultură a Sindicatelor

casa-de-cultura


calorifere1calorifere2calorifere3calorifere4
Un număr de şapte calorifere din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor au fost distruse în ultima perioadă. Având în vedere faptul că vandalizarea corpurilor de încălzire a avut loc în perioada preluării şi centralizării proceselor verbale de la alegerile parlamentare, conducerea Primăriei municipiului, reşedinţă de judeţ a luat legătura cu Instituţia Prefectului, cea care a gestionat activitatea BEJ-ului care îşi avea sediul în incinta clădirii.

„Am făcut toate demersurile ca să fie căldură în Casa de Cultură însă, şapte calorifere au fost distruse. Nu ştim cine sunt făptaşii dar cu siguranţă nu sunt din municipiul Satu Mare”, a declarat primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica.

Edilul-şef al Sătmarului mai spune că „noi facem toate demersurile pentru a prelua Casa de Cultură a Sindicatelor în vederea efectuării şi altor investiţii. E păcat să nu folosim o astfel de clădire la capacitatea sa maximă”.

Un Comentariu la "Şapte calorifere vandalizate în Casa de Cultură a Sindicatelor"

  1. Marius   12 decembrie 2012 at 3:40 pm

    Nu stiti cine sunt faptasii, ia auzi la el, pai acolo e sediul de la GM Zamfirescu, si cand a fost BEJ acolo, caloriferele au fost folosite pe post de scaune sau cum?? Insa ce ma mai mira, ca si in fata Casei de cultura treptele sunt distruse de tinerii cu biciclete, iar politia locala e pe nicaieri. Pai puneti atunci camere video, daca tot nu stiti nimic, ca si asa dati bani pe tot felul de prostii…

    Răspunde

Scrie un comentariu