Ponta: De luni, România are nevoie de pace, iar cel care va ridica sabia va muri de sabie

Victor Ponta a spus vineri seară, la Rtv, că el crede că după alegerile de duminică “România are nevoie de pace” şi a avertizat că „cel care va încălca pacea, cel care va ridica sabia va muri de sabie”, „va pierde definitiv”, relateaza NewsIn.

„După războiul civil care a distrus România, cel puţin pe scena politică, duminică seară va fi o obligaţie întâi de armistiţiu şi după aceea de pace. Cel care va încălca pacea, cel care va ridica sabia va muri de sabie”, a răspuns Victor Ponta, întrebat ce crede că se va întâmpla de luni, după alegeri.

Întrebat dacă se referă la Traian Băsescu, Ponta a replicat că el nu se referă la cineva anume. „Eu nu am spus Traian Băsescu. Eu am spus că după acest război cumplit de anul acesta – cu trei prim miniştri, cu lupte de stradă, cu suspendare, cu dosare (…) după ce vom vedea rezultatele alegerilor, cred că este nevoie de pace, în condiţiile stabilite de lege şi de oameni la vot”, a afirmat Ponta. El a adăugat că „cel care va încălca această pace va pierde definitiv şi irevocabil”.

„De luni, cel care nu va înţelege că România are nevoie de pace, ca să reconstruiască ce s-a distrus în această perioadă, acela va pierde definitiv”, a insistat liderul USL.

“Aşa maimuţică, pisic cum sunt eu, voi fi prim-ministru. Băsescu nu are ce face. Trebuie să trăiască cu mine”, a conchis Ponta.

pesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.