Lume multă în Parcul UFO la concertul oferit de USL (galerie foto)


Parcul UFO din Micro 17 a devenit neîncăpător pentru sătmărenii care, în ciuda frigului de afară au ales să petreacă câteva ore bune la concertul oferit de candidaţii USL pentru alegerile palamentare din 9 decembrie. Evenimentul a avut loc cu începere de la ora 16.00.

Show-ul a fost deschis de colindele cântate de îndrăgiţii interpreţi Petrică Mureşan şi Ionela Toma după care pe scena amplasată în Parcul UFO au urcat cei de la Naguale care, prin ritmul muzicii lor au reuşit să încingă atmosfera.

După recitalul frumoasei Saya acompaniată de trupa Naguale pe scenă au urcat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, candidatul USL pentru un mandat de deputat în Colegiul 2, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, cei doi viceprimari, dr. Radu Roca şi Marcela Papici, dar şi city managerul Dan Băbuţ.

„Domnii Valer Marian şi Ovidiu Silaghi m-au ajutat mult pe mine şi pe dr. Coica să câştigăm alegerile locale din 10 iunie. Acum este rândul nostru să îi ajutăm să ajungă parlamentari. Sunt oameni de cuvânt, oameni care au demonstrat că pot să facă multe lucruri pentru judeţul Satu Mare. Vă îndemn ca duminică, pe 9 decembrie, să ieşiţi la vot şi să puneţi ştampila pe USL. Ce au făcut PD-L-iştii în anii în care au guvernat ţara? Au tăiat pensiile şi salariile şi ne-au aruncat ţara în criză. Trebuie să scăpăm de aceşti mincinoşi”, a declarat Adrian Ştef.

„Trebuie să votaţi cu cei puternici. Noi suntem cei puternici. Vă rog din tot sufletul să nu vă irosiţi voturile pe alţi candidaţi care oricum nu au cum să vă ajute. Avem nevoie ca Ovidiu Silaghi să ne reprezinte în Camera Deputaţilor iar Valer Mrian în Senatul României”, a declarat dr. Dorel Coica.

Ministrul Ovidiu Silaghi a subliniat faptul că „USL a arătat că ştie ce este de făcut, poate să facă şi vrea să facă. Lăsaţi-ne atunci să facem în aşa fel ca lucrurile să meargă bine în judeţul nostru şi în România”.

După luările de cuvânt atmosfera a fost încinsă la maximum de către Alexandra Ungureanu care a susţinut un recital alături de cei doi DJ de la Crush. Seara s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

Un Comentariu la "Lume multă în Parcul UFO la concertul oferit de USL (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.