Femeie accidentată mortal pe trecerea de pietoni


O femeie de 69 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie care a avut loc la intersecţia străzilor Cerbului şi Ferăstrău. Tragedia a avut loc astăzi, 6 decembrie, în jurul orei 07.40.

Dacă în prima fază oamenii legii erau încredinţaţi că victima a traversat strada în mod neregulamentar, în urma investigaţiilor efectuate la faţa locului a reieşit faptul că aceasta a trecut pe zebră însă, în urma impactului a fost proiectată la o oarecare distanţă de locul producerii accidentului. Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al Inspectoartului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea, la volanul maşinii care a acidentat-o pe femeie era un tânăr de 25 de ani. În urma investigaţiilor medicale efectuate a reieşit că şoferul nu a consumat alcool.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare.

4 Comentarii la "Femeie accidentată mortal pe trecerea de pietoni"

 1. bilar   7 decembrie 2012 at 7:38 pm

  Conducatorii auto cei care fac accidente si omoara pietoni pe trecerea de pieton trebuie exterminat sau inpuscat in cap pe loc fara nici o judecare pentru ca acest javre sant pericol societatii si pe langa asta nici nu sant tras la raspundere si scapa eventual cu o amenda.

  Răspunde
 2. anonim   8 decembrie 2012 at 12:36 am

  Tu ai fost acolo sa vezi cum s-a intamplat toata faza?…accidentele astea nu se produc doar din cauza soferilor…ci si din cauza pietonilor…deoarece chiar daca este trecere de pietoni si ei au obligatia de a se asigura….sa nu crezi k soferul respectiv a facut intentionat chestia asta….se poate intampla oricui….nu cred k ti-ai dori u sa fi in locul lui….nu iti doresc raul dar si tie si orcui i se poate intampla asta…nu rezolvi nimik cu comentariul tau rautacios!!!

  Răspunde
 3. anonim   14 decembrie 2012 at 9:13 pm

  Cu siguranta nu a vazut , cine stie cum era vremea, iar femeia trebuia sa se asigure. Cipri este un baiat extraordinar si nu este vitezoman, FII tare Cipri

  Răspunde
 4. Jenny   20 mai 2017 at 12:31 pm

  Grade A stuff. I’m unlntseiouabqy in your debt.

  Răspunde

Scrie un comentariu