Telescaunele de la Luna Şes sunt funcţionale


Proiectul Luna Şes prinde contur. Începând de astăzi, 5 decembrie, transportrul pe cablu cu ajutorul telescaunelor este funcţional.

Inaugurarea lucrărilor a avut loc în prezenţa ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, candidatul USL în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, senatorul social-democrat, Valer Marian, candidatul Uniunii Social Liberale în Colegiul 1 Senat, deputatul PSD, Gheorghe Ciocan, europarlamentarul, Ioan Mircea Paşcu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor, candidatul USL în Colegiul 1 Oaş pentru Camera Deputaţilor, Nicolae Bura respectiv primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca.
„Vedeţi bine că, proiectul de la Luna Şes prinde contur. Astăzi inaugurăm transportul prin cablu cu telescaune. Vă promitem că în cel mult un an de zile se poate schia la Luna Şes”, a declarat Ştef. Mai mult decât atât, preşedintele CJ a spus că drumul în lungime de 9 km care leagă oraşul Negreşti-Oaş de Luna Şes va fi preluat şi reabilitat de către instituţia pe care o conduce.

„Luna Şes este proiectul meu de suflet. Oriunde să ajung în viitor, mă voi simţi mereu ataşat de Ţara Oaşului şi de acest proiect. La anul pe această vreme vom schia într-o staţiune modernă”, a declarat Nicolae Bura după tăierea panglicii inaugurale.

Potrivit celor declarate de consilierul Direcţiei Tehnice din cadrul CJ Satu Mare, Gheorghe Pop „mai trebuie pus la punct sistemul de zăpadă şi cel de iluminare nocturnă a pârtiei. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 26 milioane lei cu TVA”.

„Pârtia de schi de la Luna Şes va deveni cel mai modern centru turistic din nordul ţării. Aşteptăm să vină investitorii ca să construiască hoteluri, restaurante, pentru a putea oferi clienţilor toate serviciile de care au nevoie. Noi discutăm aici despre naşterea unui centru turistic regional având în vedere apropierea de judeţul Maramureş”, a mai declarat Bura.

3 Comentarii la "Telescaunele de la Luna Şes sunt funcţionale"

  1. Pingback: Partia nou Luna Ses, judetul Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.