Abonații RCS-RDS ar putea să rămână și fără canalele HBO

După eliminarea din grila de programe a canalelor ce aparțin Discovery și Animal Planet, operatorul de cablu RCS-RDS ar putea pregăti o nouă surpriză neplăcută pentru abonații săi, chiar de sărbători: posturile HBO ar putea dispărea și ele din grilă, potrivit reprezentantului HBO România.

Contactată de Pagina de Media, Country Manager HBO România, a declarat că în prezent nu există un acord pentru ca Posturile HBO și HBO Comedy să rămână în rețelele RCS și Digi de la 1 ianuarie 2013. “Suntem bucuroși că în Ungaria a fost încheiat contractul cu RCS & RDS pentru difuzarea canalelor HBO în cablu; din păcate, pentru platforma DTH nu s-a ajuns la un consens. În momentul de față nu avem un acord cu RCS & RDS privind retransmisia în România a canalelor HBO în cablu și DTH după 31 decembrie 2012.”

Abonații RCS-RDS plătesc în prezent un abonament special pentru a vizualiza canalele HBO și HBO Comedy, împreună cu Cinemax, iar operatorul le pune acestora la dispoziție și un alt pachet, care conține postul propriu: Digi FILM.

ghimpele.ro

6 Comentarii la "Abonații RCS-RDS ar putea să rămână și fără canalele HBO"

 1. kady   5 decembrie 2012 at 10:47 pm

  atunci imi bag pla.. in el HBO

  Răspunde
 2. android   5 decembrie 2012 at 10:47 pm

  nasol

  Răspunde
 3. Rosu   5 decembrie 2012 at 10:49 pm

  Io-s curios cine o sa mai ramana la ei,va spun eu nimeni!

  Răspunde
 4. qciprian   6 decembrie 2012 at 2:22 pm

  Cred ca le vom darama sandramaua; ne-am saturat sa -si bata joc saptamanal de noi; nu mai au decat programe comerciale, muzica si unguresti cat incape…pe ei fratilor caastia ne tin de fraieri

  Răspunde
 5. ion   7 decembrie 2012 at 2:03 pm

  pt toti astia de mai sus… schimbati firma de cablu… cat despre HBO. un fel de frectie. decat filme reluari din 99 sau 2001 mai bine ma lipsesc. MARELE hbo. nu se compara cu cel din SUA unde sunt intr-adevar filme si concerte+un pic de sport.

  Răspunde
 6. bilar   7 decembrie 2012 at 7:04 pm

  Clientii care au contracte cu leprele astia de rds-rcs ar trebuia sa ceara un pachet cu canalele ales de clienti cum se defasoara si in tarile occidente,daca nu vrea sa apcepte sa le cere in scris de neapceptare proceduri aceasta si sa deie in judecata pentru frauda si insalaciune si sa fie despagubiti clienttii de golani astia de rds-rcs.Cu desfacerea contractului cu golani astia nu rezolvati nimic trebuie belit de bani pe ei.

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.