Valer Marian: „Votaţi cu USL. Votaţi cu cei care au făcut lucruri bune pentru acest judeţ”


În cadrul unei conferinţe de presă organizate astăzi, 4 decembrie, la sediul USL Satu Mare, senatorul social-democrat Valer Marian şi candidatul Uniunii Social Liberale pentru un nou mandat de parlamentar în Colegiul 1 Senat, a mulţumit locuitorilor judeţului Satu Mare pentru modul în care candidaţii formaţiunii pe care o reprezintă au fost primiţi în mijlocul oamenilor în localităţile prin care aceştia au trecut în decursul celor trei săptămâni de campanie electorală.

La întâlnirea cu presa au participat şi candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1 Oaş, Nicolae Bura, primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca şi europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu.

Potrivit celor declarate de Valer Marian, cordialitatea cu care candidaţii USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie au fost primiţi de către sătmăreni „denotă faptul că vom câştiga cu siguranţă alegerile chiar dacă Traian Băsescu încearcă să creeze diversiune şi breşe în sânul USL. Spre deosebire de candidaţii ARD noi am avut curajul să mergem în mijlocul oamenilor, să ne uităm în ochii lor şi să discutăm problemele stringente cu care aceştia se confruntă. Pe parcursul celor trei săptămâni, am dus o campanie civilizată şi nu una denigratoare la adresa candidaţilor altor formaţiuni politice. Spre deosebire de ARD care a dus o campanie murdară, denigratoare la adresa altor candidaţi. De asemenea, ştim că în zilele următoare ARD-ul va scoate un ziar denigrator la adresa noastră. Este vorba despre o publicaţie care nu este înregistrată nicăieri iar societatea care o editează este o societate fantomă”.

Totodată, Valer Marian a făcut apel la populaţia judeţului ca să voteze cu oamenii pe care îi cunosc şi nu cu cei veniţi de prin alte judeţe ale ţării. „Noi suntem oameni de-ai locului. Atât domnul Nicolae Bura cât şi eu”, a declarat senatorul sătmărean.

În luarea de cuvânt Nicolae Bura a făcut referire la realizările pe care le-a avut în cele patru mandate de primar al oraşului Negreşti-Oaş şi în mandatul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare. „Eu pot să spun că las ceva în urma mea. În orice parte mă întorc în Ţara Oaşului dau de ceva de care se leagă şi numele meu. În ceea ce o priveşte pe Andreea Paul Vass vreau să vă spun că este o persoană care, înainte de alegeri a renunţat la numele de Vass crezând că aşa va avea mai mare trecere la oşeni. Nu este deloc aşa. Oşenii ştiu că trebuie să aleagă un om dintre ei. În decursul celor trei săptămâni de campanie electorală eu am luat pulsul Ţării Oaşlui. Am dialogat cu oamenii şi am aflat multe dintre problemele cu care se confruntă. Şi oamenii apreciază această atitudine. Oşenii nu au nevoie ca să le vină cineva dintr-un alt judeţ. Ei au pe cine să trimită în Parlamentul României”, a declarat Bura.

Aurelia Fedorca a făcut referire la câteva dintre proiectele care se află în curs de derulare şi la cele care urmează să fie implementate în Negreşti-Oaş, pe care, potrivit acesteia, Andrea Paul Vass, a încercat să le însuşească şi să-i facă pe oşeni să privească perspectiva realizării acestora din punctul ei de vedere. „Proiectul în ceea ce priveşte infrastructura de apă-canal, vreau să vă spun că la nivelul întregului judeţ Satu Mare acest proiect cu finanţare europeană are valoare de 22 milioane de euro, din care 80% se derulează pe raza oraşului Negreşti-Oaş. Este vorba despre staţia de epurare, cea de filtrare, realizarea a peste 25 km de reţea nouă de apă şi peste 25 km de canale noi. Proiectul va demara în 2013 şi se va finaliza în 2015. Deci, nu este şi nu va fi o realizare al Andreei Paul Vass”.

În luarea de cuvând Ioan Mircea Paşcu a declarat că el este un susţinător necondiţionat al USL dar îndeosebi al senatorului Valer Marian şi fostului primar din Negreşti-Oaş, Nicolae Bura.
În încheiere senatorul Valer Marian a îndemnat locuitorii judeţului ca pe 9 decembrie să iasă la vot şi să pună ştampila „pe cei care vă reprezintă cu adevărat şi care au făcut multe pentru acest judeţ, adică pe candidaţii USL”.

3 Comentarii la "Valer Marian: „Votaţi cu USL. Votaţi cu cei care au făcut lucruri bune pentru acest judeţ”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.