Spectacole de zile mari în Centrul Nou al Sătmarului

Lume multă pe Platoul din Piaţa 25 Octombrie, acolo unde se desfăşoară programul artistic dedicat Zilei Naţionale a României. Amfitrionul zilei este realizatorul de emisiuni, Victor Constantinovici.

În ciuda temperaturii mai scăzute de afară sătmărenii au venit cu mic, cu mare, pentru a sărbătoari împreună cu concitadinii lor, Ziua Naţională a României.

Programul dedicat sărbătorii de astăzi, 1 Decembrie, a început înainte de ora 14.00, când pe scenă au urcat copiii de la câteva grădiniţe din Satu Mare dar şi elevi din clasele gimnaziale.
După programul oferit de copii, pe scena din Centrul Nou au urcat pentru a transmite un “La Mulţi Ani !” tuturor sătmărenilor, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef şi primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica.

La ora 14.00, a început şi distribuirea celor 4.500 de porţii de fasole cu cârnaţi pentru care s-au aşezat la rând sute de sătmăreni.

Revenind însă la programul artistic mai trebuie spus că, printre cei care, în cursul acestei zile au încântat auditoriul cu vocea şi piesele interpretate îi enumerăm pe: Aurel Tămaş, Petrică Mureşan, Ionela Toma, Maria Petca- Poptean, Petre şi Petrică Zele, Lavinia Goste, corul din Finteuşu Mare şi mulţi alţii.

Momentul mult aşteptat de către sătmăreni a fost concertul trupei „Mandinga” care a reuşit pur şi simplu să electrizeze mulţimea adunată în faţa scenei. După concert primarul Sătmarului, Dorel Coica şi preşedintele CJ, Adrian Ştef au urcat pe scenă pentru a da startul ultimului moment dedicat Zilei Naţionale a României, şi anume, focului de artificii. În scurtă vreme cerul de seară a fost împânzit de mii de culori, jocul de lumini fiind urmărit multe minute în şir de către sătmărenii adunaţi să sărbătorească Ziua Naţională a ţării.

 

5 Comentarii la "Spectacole de zile mari în Centrul Nou al Sătmarului"

 1. Sven   3 decembrie 2012 at 12:27 am

  Apai chiar ca o fo de zile mari.

  Răspunde
 2. Marin   3 decembrie 2012 at 12:28 am

  Super. Fata de alte dati cand so depus numa niste coroate si atat…

  Răspunde
 3. Grasu   3 decembrie 2012 at 12:29 am

  Bravo Coica. Se vede ca am ales un pimar roman.

  Răspunde
 4. Mary   3 decembrie 2012 at 12:29 am

  Multumin domnu primar.

  Răspunde
 5. Calin   3 decembrie 2012 at 12:30 am

  Hai bre ce laudati in halul asta? Sau te pomenesti ca iti fi oarice postaci? A fost ceva de bun simt avand in vedere ca a fost totusi ziua nationala. Se putea sa fie si mai bine de atat.

  Răspunde

Scrie un comentariu