CSM Satu Mare a fost la un pas de a bate rusoaicele de la Chevakata Vologda (galerie foto)


Puţin ne-a lipsit să batem una dintre cele mai puternice echipe de baschet feminin din cadrul FIBA EuroCup, Vologda Chevakata. Scorul extrem de strâns şi jocul baschetbalistelor de la CSM Satu Mare au demonstrat încă odată dorinţa de a-şi depăşi adversarele şi de a juca pentru a smulge cu orice preţ victoria.

Însă, nu a fost să fie. Cu toate acestea meciul de astăzi, 29 noiembrie, ne-a dus atât de aproape de victorie încât am rămas încredinţaţi că CSM Satu Mare nu este cu nimic mai prejos decât alte echipe de baschet feminin, bine cotate la nivel european. Meciul a avut loc pe teren propriu, cu începere de la ora 18.00, în sala de sport a LPS, de pe strada Ady Endre din Satu Mare. La finalul partidei, tabela de marcaj arăta scorul de 74 la 77, în favoarea rusoaicelor.

Trecând în revistă situaţia de la finalul fiecărui sfert al partidei ne putem da seama că elevele lui Fleşeriu nu s-au dat nicio clipă înapoi de la luptă, bătându-se de la egal la egal cu rusoaicele. Dacă primul sfert a fost adjudecat de fetele de la Vologda (18-23), în cel de-al doilea sfert baschetbalistele noastre au reuşit să întreacă adversarele cu scorul de 19 la 16 intrând la pauză cu un handicap extrem de redus … de doar două puncte (37 la 39).

Cu toată strădania rusoaicelor, acestea nu au reuşit decât un egal în sfertul al treilea al partidei (21 la 21) şi s-au luptat din răsputeri pentru a-şi adjudeca ultimul sfert (16 la 17) de joc.

În urma evoluţiei din FIBA EuroCup, CSM Satu Mare se clasează pe locul III în cadrul Grupei A, după Chevakata Vologda şi echipa din Montpellier. Însă, nu trebuie să uită că fetele noastre au reuşit două victorii în faţa campioanei Danemarcei, SISU Gentofte.
Marţi, 4 decembrie, CSM Satu Mare va întâlni, în deplasare ICIM Arad, în cadrul Cupei României la baschet feminin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.