Ziua Baschetului Sătmărean programată pe data de 2 decembrie


11 echipe de baschet din diferite colegii şi şcoli din municipiul, reşedinţă de judeţ alături de echipa CSM-ului vor participa duminică, 2 decembrie, la prima ediţie a „Zilei Baschetului Sătmărean”. Confruntările în teren vor începe de la ora 09.00, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 15.00.

Anunţul a fost făcut public astăzi, 28 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, viceprimarul Marcela Papici, preşedintele secţiei de baschet a CSM-ului, Florin Mureşan, antrenorul echipei de bashet, Dan Fleşeriu şi două jucătoare, Annemarie Părău şi Adreea Orosz.

La începutul conferinţei de presă, edilul-şef al municipiului Satu Mare a prezentat-o presei noua consilieră a primarului pe probleme de sport. Este vorba despre bashebalista CSM-ului, Annemarie Părău. „Sunt onorată că am fost desemnată în această funcţie şi vă promit că voi face totul pentru a-mi duce atribuţiunile aşa cum se cuvine până la capăt”, a declarat Părău.

Revenind la turneul de duminică, Anne a declarat că vor avea loc meciuri demonstrative între echipa de baschet a CSM-ului şi toate cele şapte echipe de băieţi şi patru de fete care vor participa la această competiţie dar şi între echipele de fete şi de băieţi.

În luarea de cuvânt participanţii la conferinţa de presă au arătat importanţa acestui turneu care, are menirea de a apropia tinerii de baschet.
Iată şi lista echipelor participante la turneul de duminică:
La fete
Liceul cu Program Sportiv
Colegiul Național „Mihai Eminescu”
Colegiul Național „Kolcsey Ferenc”
Liceul Teologic Catolic „Ham Janos”
La băieți
Liceul cu Program Sportiv
Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”
Colegiul Naţional „Kolcsey Ferenc”
Colegiul Naţional „Ioan Slavici”
Liceul „Ham Janos”
BC Children
Colegiul Naţional „Doamna Stanca”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.