Socondul vrea schimbare până la capăt

Candidatul USL în Colegiul 3 pentru Camera Deputaţilor, Octavian Petric, s-a întâlnit astăzi, 27 noiembrie, cu alegătorii din comuna Socond. Împreună cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, candidatul USL a luat pulsul problemelor cu care se confruntă oamenii din zonă.

Octavian Petric şi echipa sa de campanie au făcut prima oprire în satul Stâna. Înconjurat de sute de simpatizanţi, Octavian Petric le-a promis oamenilor că le va reprezenta interesele şi că el nu a uitat niciodată că a pornit de jos în viaţă. „Eu am pornit de jos, prin muncă. Ştiu ce înseamnă neajunsurile şi ştiu ce înseamnă munca cinstită. De aceea, atât eu cât şi senatorul Valer Marian, candidatul USL în Colegiul 1 pentru Senat, vă cerem votul în 9 decembrie. Chiar dacă vom fi sus, în Parlament, noi nu vom uita de unde am pornit. Dacă vom câştiga, prima vizită va fi la voi, să vă mulţumim şi să vă ajutăm. Noi vrem să facem treabă, să vă reprezentăm interesele cât mai bine posibil”, a declarat Octavian Petric.

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a fost primit cu foarte multă simpatie la Stâna. De altfel, oamenii i-au strigat numele de mai multe ori. „Mircea Govor este adevăratul nostru primar”, au strigat oamenii. Cu toate acestea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean le-a spus că au deja un primar foarte bun, pe Ioan Crasnai. „Eu vă ajut de la Consiliul Judeţean, de unde pot mai bine. Dar pentru a face schimbarea până capăt, eu vă cer să îi sprijiniţi pe Valer Marian la Senat şi pe Octavian Petric la Camera Deputaţilor. Să nu îi mai lăsăm pe cei de la PDL să fure. Dacă aveţi încredere în mine, vă cer să aveţi încredere şi în domnul Valer Marian şi în domnul Octavian Petric”, a opinat Mircea Govor.

Echipa USL s-a deplasat mai apoi în Socond şi Soconzel, unde au stat de vorbă cu oamenii în centrul comunei, după care s-au deplasat pe străzile din cele două localităţi. „Ne-am săturat de PDL. În vară, la alegerile pentru Primărie, am ales primarul USL. La fel vom face şi acum, la Parlament”, a precizat un vârstnic. Octavian Petric le-a prezentat oamenilor programul USL. „De când e la guvernare, USL a dat banii reţinuţi din salarii, a dat înapoi banii reţinuţi ilegal de la pensionari. Dacă ne daţi votul şi pe 9 decembrie, vom face indexarea pensiilor, vom ieftini alimentele prin reducerea TVA-ului de la 24% la 9%”, a precizat Octavian Petric.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.