Medieşenii către Valer Marian: „Scăpaţi-ne de pedelişti şi de Băsescu!”

Candidatul USL în Colegiul nr. 1 pentru Senat, senatorul Valer Marian, s-a întâlnit astăzi, 27 noiembrie, cu cetăţenii aflaţi în târgul de la Medieşu Aurit. Însoţit de echipa sa de campanie, din care au făcut parte şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, primarul Silviu Zetea şi viceprimarul Mihai Radu Iancu, senatorul Valer Marian a discutat cu cetăţenii veniţi din toate comunele din zonă despre problemele cu care se confruntă.

Candidatul USL Valer Marian şi stafful său au fost primiţi cu simpatie de cei peste 2.000 de cetăţeni aflaţi în târgul de la Medieşu Aurit, care i-au urat succes la alegerile parlamentare. Cetăţenii au fost îndemnaţi să se prezinte la urne în data de 9 decembrie şi să voteze candidaţii USL, Valer Marian la Senat, respectiv Ovidiu Silaghi la Camera Deputaţilor. Majoritatea au promis că îşi vor da voturile pentru candidaţii USL. „Îi votăm, că sunt de-ai noştri”, a spus unul dintre cetăţeni. Un alt cetăţean i-a cerut lui Valer Marian să nu mai lase ţara „pe mâna tâlharilor şi a techergheilor din PDL”.

Un tânăr fermier s-a plâns că pentru a putea accesa fonduri de dezvoltare i se cere să aibă liceul, arătând că un fermier trebuie să ştie să lucreze pământul, nu să aibă studii liceale. Senatorul Valer Marian s-a declarat de acord cu ceea ce a spus tânărul fermier, promiţându-i că va ţine cont de părerea sa.

Mai mulţi cetăţeni i-au urat candidatului USL succes la alegerile parlamentare, afirmând că USL este singura şansă de a-i scoate din sărăcie. „USL este ultima noastră şansă. Dorim să câştigaţi alegerile şi să ne scăpaţi de pedelişti şi de Băsescu. Să-i duceţi în Africa, să nu mai audă nimeni de ei”, a spus unul dintre aceştia. Tot în târg, candidatul USL s-a întâlnit cu câţiva locuitori din Racşa cărora le-a spus că se bazează pe voturile lor. Chiar şi fostul primar PDL al comunei Medieşu Aurit, Gheorghe Robaş, s-a apropiat de candidatul USL, l-a salutat şi i-a urat mult succes la alegerile parlamentare.

La rândul său, viceprimarul Mihai Radu Iancu i-a îndemnat pe medieşeni să voteze candidaţii USL „pentru a putea face treabă bună la Medieş”. Majoritatea cetăţenilor cu care s-a întâlnit candidatul Valer Marian în târgul de la Medieşu Aurit au promis că vor merge la urne în data de 9 decembrie şi vor vota candidaţii USL.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.