Finalistul de la “X Factor”, Tudor Toduţ, are nevoie de susţinerea sătmărenilor

În urma etapelor eliminatorii ale celui de-al doilea sezon de “X Factor România”, din sute de participanți au rămas 15 finaliști. 15 norocoși, printre care se numără și sătmăreanul nostru, tânărul Tudor Toduț.

Tudor Toduț are 18 ani, este elev la Colegiul Național “Mihai Eminescu” și este pasionat de muzică până în măduva oaselor. Cântă de câțiva ani muzică rock, menționându-l ca artist favorit și muză pe Jon Bon Jovi. De altfel, între cei doi chiar există o asemănare semnificativă, atât din punct de vedere fizic, cât și vocal.
Tudor și-a început drumul în muzică în urmă cu 4 ani, cu ocazia încheierii ciclului gimnazial la Școala cu clasele I-VIII “Grigore Moisil”, din clasa a IX-a urmând cursuri de canto la Școala de Arte din Satu Mare. Pe lângă solist vocal, Tudor este și chitarist.

Numele lui Tudor Toduț este cunoscut de ceva vreme, remarcându-se prin numeroase prestații alături de Școala de Arte și de Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” din Satu Mare sau datorită participărilor fructuoase la concursuri locale, naționale şi internaționale de renume.
În iulie 2010 și-a format o trupă pe nume “Kramsel” alături de Vlad Deac, Cezar Moldovan, Ionut Seres, Bogdan Mindrut şi George Pustai. Au susținut o serie de concerte atât în Satu Mare, cât și în ale părți ale țării, reușind să câștige fani și popularitate. Primul concert al rockerilor (septembrie 2010) a fost o mare încercare pentru ei, fiind aleși să cânte în deschiderea celebrei trupe “Compact”.
2011 a fost anul său, reușind să obțină importante premii, dintre care menționăm Trofeul concursului național “Ursulețul de Aur” (Baia Mare) şi Trofeul de Argint la “Delfinul de Aur” (Năvodari), cel mai mare eveniment de acest tip organizat pentru tineretul din întreaga țară. Lista nu se oprește aici … a mai obținut Trofeul festivalului-concurs “Steaua Sătmarului”, locul I la festivalul regional “Muzica inimii mele” (Satu Mare) și premiul cel mare al concursului “Let’s show it, Satu Mare”.
Anul acesta Tudor a participat în calitate de chitarist la finala selecției naționale Eurovision alături de sătmăreanul Lucian Oros.

În cadrul “X Factor” Tudor a fost deosebit de apreciat pentru timbrul său vocal. Talentul, charisma și sensibilitatea de care a dat dovadă l-au propulsat printre finaliști.

Odată cu intrarea în etapa de “Gale Live”, stiliștii emisiunii au avut grijă să le schimbe înfățișarea concurenților, Tudor fiind nevoit să renunțe la pletele ce l-au consacrat.
Actualmente Tudor Toduț se numără printre cei nouă concurenți rămași în show, urmând ca în fiecare săptămână doi dintre ei să părăsească emisiunea.

Totul depinde de voturile publicului, așadar pentru a-l vedea în marea finală trebuie să îl votăm în fiecare duminică prin SMS la “1313” cu textul “TODUȚ”, imediat după anunțarea startului votării.

Un Comentariu la "Finalistul de la “X Factor”, Tudor Toduţ, are nevoie de susţinerea sătmărenilor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.