Bannerul anti-USL de la Burdea a fost urcat din nou pe stâlpi


Mi-am plimbat cateva minute bune degetele pe tastatură până să mă apuc de scris. Asta pentru că am considerat că poate ar fi cazul de această data de a face mai mult decât a vă informa că bannerul anti-USL de la Burdea, a cărui poveste ați putut-o citi aici in exclusivitate, a fost repus la loc în această seară de către cei de la ARD . Am încercat să înțeleg ce vor foștii portocalii sătmăreni să demonstreze prin această încăpățânare de a pune acest banner clar ilegal prin conținutul său. M-am uitat la ei cum stăteau cu zecile în intersecție, ca supușii lui Lăpușneanu, privind mândri la realizarea lor și nu prea am reușit în prima fază să descifrez nimic care să mă ajute în demersul meu(pozele au fost făcute din păcate după plecarea lor). Mi-am zis că un posibil motiv ar putea fi disperarea pierderii ultimului tren dar în ochii lor nu părea a se putea citi așa ceva.  M-am gândit apoi că poate o fi inconștiență în formă pură dar am văzut printre ei și oameni care garantat știu să discearnă între ceea ce se poate și ceea ce nu se poate.  Mi-am concentrat apoi atenția asupra acestora din urmă și am înțeles totuși ceva: nu sunt nici disperați și nici inconștienți ba chiar din contră, AU UN PLAN. Pe care cu siguranță îl vom vedea desfășurat în următarele zile.

12 Comentarii la "Bannerul anti-USL de la Burdea a fost urcat din nou pe stâlpi"

 1. anto   28 noiembrie 2012 at 12:01 am

  Prin gestul asta al lor se vor ARDe singuri!

  Răspunde
 2. prius   28 noiembrie 2012 at 12:39 am

  BRAVO ARD. NU VA LASATI INTIMIDATI.

  Răspunde
  • vlad   28 noiembrie 2012 at 12:55 am

   Ceea ce fac ARD-istii tai e ilegal, iar daca asa vor sa-si faca campania electorala, imi pot imagina ce vor face daca, Doamne feri, vor castiga alegerile (ceea ce e putin probabil).

   Răspunde
 3. marcel   28 noiembrie 2012 at 8:36 am

  pe azi dimineatza nu mai era bannerul:)))

  Răspunde
 4. mihai   28 noiembrie 2012 at 3:06 pm

  ARD-ul sau cel putin gunoiul de Babasan stie sa faca doar campanie violenta, la fel a facut si la locale cand m-au lipit tot cu abtibilde.(abtibilde lipite de minori) Chiar nu vede cat de depasit e? Oare crede ca vom vota de frica sau ce crede?

  Răspunde
 5. BIGGY   28 noiembrie 2012 at 10:04 pm

  Cu mizerii din astea vor sa castige alegerile?astia nu merita sa locuiasca in judetul nostru NU SA NE REPREZINTE IN PARLAMENT! RUSINE!

  Răspunde
  • florina   29 noiembrie 2012 at 9:54 pm

   sunt cu totul de accord cu u biggy

   Răspunde
 6. ninau   29 noiembrie 2012 at 9:50 pm

  astia-s cretini

  Răspunde
 7. enigel   29 noiembrie 2012 at 9:52 pm

  Mars mai cu astia de la ARD,parerea mea ca vb atata de ei ii facem mult mai importanti decat sunt si nu merita,oricum nu-i mai voteaza lumea.

  Răspunde
 8. coriolan   29 noiembrie 2012 at 10:04 pm

  stau si ma uit si constat cu stupoare ca astia {ARD} degeaba si-au schimbat denumirea, culoarea,sigla,obiceiurile le-au ramas aceleasi, poi mah da daca voi numai de mizerii din astea va ocupati cum credeti ca mai puteti sa fiti credibili,acu sincer,voi ganditi cu capul sau cu bocancii???

  Răspunde
 9. CARLA   29 noiembrie 2012 at 10:08 pm

  STITI VORBA AIA : LUPU ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA!!!!!!!

  Răspunde
 10. Robert   30 noiembrie 2012 at 9:30 am

  Bravo ARD!!!, jos USL

  Răspunde

Scrie un comentariu