Sătmăreanul Aldo Blaga pregăteşte lansarea unui album propriu


Anul trecut a participat la “Vocea României” și cu toate că nu a câștigat marele premiu, Aldo Blaga este unul dintre foștii participanți ai show-ului despre care am tot auzit. A avut numeroase concerte, spectacole și evenimente prin întreaga țară, ba chiar și în Italia în vara acestui an.

Trăiește cu și prin muzică și încearcă mereu să fie pe placul tuturor. Paleta largă de genuri și stiluri muzicale pe care le abordează, precum și originalitatea din interpretări, au făcut ca numele Aldo Blaga să fie cunoscut chiar și în cele mai îndepărtate locuri ale lumii prin intermediul Youtube-ului. Zilnic primește mesaje de laudă în toate limbile planetei, dovadă că cea mai puternică forță a prezentului rămâne Internetul.

Sătmăreanul cu voce de aur, cum i se mai spune, le pregătește fanilor săi o surpriză deosebită, și anume un album propriu la care lucrează deja de ceva timp. Primul single al albumului urmează să fie lansat în viitorul apropiat, așa cum afirmă chiar Aldo pe pagina sa de Facebook.

În prezent Aldo Blaga colaborează cu “TzikaSaxOrchestra”, un grup de tineri absolvenți sau studenți ai Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Orchestra este condusă de Lucian Țica, alias TzikaSax, alături de care Aldo cântă de mai bine de 3 ani de zile.

Un Comentariu la "Sătmăreanul Aldo Blaga pregăteşte lansarea unui album propriu"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.