CSM Satu Mare a învins baschetbalistele de la SISU Gentofte (galerie foto)


Un meci cât se poate de frumos şi o victorie obţinută pe merit de elevele lui Dan Fleşeriu în returul meciului jucat astăzi, 22 noiembrie, în compania baschetbalistelor de la SISU Gentofte, a rupt ropote de aplauze din rândurile spectratorilor. Aceasta este cea de-a doua victorie obţinută de CSM în EuroCup. Meciul a avut loc de la ora 18.00, în sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre.

După ce în turul din cadrul FIBA EuroCup, CSM Satu Mare a reuşit să se impună în faţa danezelor cu scorul de 46 la 57, jucătoarele noastre şi-au arătat valoarea şi în această seară învingând echipa SISU Gentofte cu scorul de 86 la 73.

Primul sfert al partidei a fost dominată de elevele lui Fleşeriu, reuşind să câştige cu scorul de 28 la 14. Însă, poate prea încrezătoare în forţele proprii, în sfertul al doilea jucătoarele CSM-ului s-au relaxat fiind întrecute de daneze, cu scorul de 14 la 20. Nici sfertul al treilea nu a fost de bun augur pentru fetele antrenate de Fleşeriu, pierzând la un punct diferenţă, 20 la 21. Emoţiile au fost destul de mari în ultimul sfert de joc, când danezele au reuşit să se apropie destul de mult la scor de CSM Satu Mare. Însă, tactica şi determinarea fetelor noastre a dus la obţinerea unei noi victorii în faţa oaspeţilor din Danemarca.

Potrivit celor declarate de Dan Fleşeriu „a fost un meci mai greu decât ne aşteptam. Fetele şi-au pierdut din concentrare şi adversarele erau să ne pedepsească”.

În continuare, duminică, 25 noiembrie, cu începere de la ora 18.00, CSM Satu Mare va primi vizita celor de la BCM Danzio Timişoara. Ultimul meci din EuroCup este programat pe data de 29 noiembrie, când CSM-ul va juca în compania rusoaicelor de la Chevakata Vologda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.