USL Satu Mare în campanie în cartierele Carpați și Micro 17


O echipă a USL Satu Mare condusă de preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare,primarul Dorel Coica, vicepreşedintele PSD, viceprimarul Radu Roca, vicepreşedintele PNL, viceprimarul Marcela Papici, preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD, dr. Paula Mare, consilierul local, Ioan Pop, şi alţi social-democraţi şi liberali s-a întâlnit astăzi, 21 noiembrie, între orele 15.00 – 17.00, cu sătmărenii din cartierele Carpaţi I, Carpaţi II şi Micro 17.

Timp de două ore, reprezentanţii Uniunii Social Liberale au stat de vorbă cu aproximativ 300 de sătmăreni, care au vrut să afle detalii despre alegerile parlamentare din 9 decembrie, respectiv delimitarea colegiilor uninominale şi candidaţii din cartierele lor, cuprinse în Colegiul nr. 1 pentru Senat şi Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor. Reprezentanţii USL le-au spus cetăţenilor că în colegiul lor candidează Valer Marian la Senat şi Ovidiu Silaghi la Camera Deputaţilor.

Primarul Dorel Coica le-a explicat sătmărenilor că are nevoie de susţinerea ministrului Ovidiu Silaghi şi a senatorului Valer Marian pentru realizarea şoselei de centură şi a celui de-al treilea pod în municipiul Satu Mare, dar şi pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe. Sătmărenii s-au declarat foarte interesaţi de amploarea pe care autorităţile locale vor să o dea organizării Zilei Naţionale a României, dar şi de pregătirile care se fac în oraş pentru sărbătorile de iarnă.

Sătmărenii din cele trei cartiere au declarat că apreciază activitatea administraţiei locale, respectiv a conducerii Primăriei muncipiului Satu Mare şi a conducerii Consiliului Judeţean, afirmând că în 9 decembrie vor vota candidaţii USL pentru a face schimbarea până la capăt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.