Prostituată reţinută pentru tâlhărie

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au depistat şi reţinut pentru 24 de ore în Arestul Inspectoratului o tânără de 26 de ani, suspectată de comiterea unei tâlhării.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecta, Victoria N., a acostat un tânăr de 22 de ani din Cluj, propunându-i să întreţină relaţii sexuale contra cost, iar în timp ce-l îmbrăţişa i-a sustras din buzunar o sumă de bani. Tânărul a refuzat oferta femeii, însă la scurt timp a sesizat lipsa banilor, astfel încât s-a reîntors pentru a-i recupera. Între cei doi a izbucnit însă un conflict verbal, timp în care tânărul a fost lovit din spate de o altă persoană, care a fugit, asigurând astfel şi scăparea suspectei.

În urma agresiunii, partea vătămată nu a suferit leziuni care să necesite zile de îngrijiri medicale.

Sătmăreanca în vârstă de 26 de ani, suspectată de comiterea tâlhăriei a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arest pentru 24 de ore, ulterior magistraţii dispunând ca aceasta să fie cercetată în stare de libertate pentru fapta comisă.

3 Comentarii la "Prostituată reţinută pentru tâlhărie"

 1. alex   21 noiembrie 2012 at 7:58 pm

  In ce zona a orasului s-a intamplat? Pe Drumul Careiului se naste un nou focar de prostitutie in fata la real,- si nimeni nu face nimic!!! Iar pestele are masina SM-nr-MLN !!! Poate citeste cineva…

  Răspunde
  • Andrea   21 noiembrie 2012 at 8:25 pm

   stau vis-a vis cu realul si prostituatele devin pe zi ce trece tot mai multe. Vad zilnic masina politiei, jandarmeriei care trec pe langa ele, le fugaresc cateodata (pt 5 minute) le mai dau o amenda dar nimic mai mult. Este inadmisibil asa ceva.

   Răspunde
 2. alex   22 noiembrie 2012 at 12:43 am

  De acord, asa este cum spuneti si nimeni nu face nimic!

  Răspunde

Scrie un comentariu