Primarul Dorel Coica a premiat astăzi baschetbalistele de la CSM Satu Mare


Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a premiat astăzi, 19 noiembrie, vicecampioanele României, baschetbalistele de la CSM Satu Mare. Festivitatea de premiere a avut loc de la ora 10.30, în sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare.

La eveniment au participat şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Radu Roca, preşedintele CSM Satu Mare, Valeriu Neagu, preşedintele secţiei de baschet a CSM-ului, Florin Mureşan dar şi tehnicianul echipei, Dan Fleşeriu.

În luarea de cuvânt edilul-şef al Sătmarului a felicitat fetele antrenate de Fleşeriu pentru rezultatele obţinute până în acest moment. „Trebuie să ştiţi că noi vom fi mereu alături de voi deoarece prin jocul vostru aţi adus multă bucurie în sufletele sătmărenilor”, a declarat primarul Dorel Coica.

Pe lângă baschetbaliste au primit diplome de merit şi Valeriu Neagu, Florin Mureşan respectiv Dan Fleşeriu.

La finalul festivităţii de premiere, primarul municipiului Satu Mare a declarat că pe viitor echipa de baschet feminin va fi sprijinită şi de Consiliul Judeţean Satu Mare.

Totodată, le-a cerut elevelor lui Dan Fleşeriu să participe la un turneu demonstrativ în compania echipelor de baschet a Colegiilor Naţionale: „Doamna Stanca”, Mihai Eminescu”, „Ioan Slavici” şi „Kolcsey Ferenc”, cu scopul de a populariza această ramură sportivă în rândul tinerilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.