Două persoane au fost rănite grav în urma unui accident rutier

Duminică, 18 noiembrie, în jurul prânzului, la intersecţia străzilor Anton Pann cu Ilarie Chendi din municipiul, reşedinţă de judeţ, s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia doi sătmăreni au suferit răni grave. Poliţiştii Biroului Rutier au stabilit în urma anchetei derulate că evenimentul s-a produs pe fondul încălcării regulilor de acordare a priorităţii altor vehicule.

Un şofer de 20 de ani, din Vama, Ionel P., nu a acordat prioritate de trecere altui autoturism care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta. Mai mult, în urma impactului, autoturismul condus regulamentar a fost proiectat într-un imobil amplasat pe Strada Ilarie Chendi, în care funcţiona un bar, grilajul uşii de acces căzând peste un bărbat de 68 de ani, care tocmai ieşea din local.

Astfel, în urma evenimentului rutier au fost răniţi grav atât sătmăreanul de 68 de ani, cât şi o tânără de 21 de ani, din Negreşti-Oaş, pasageră în autoturismul condus de Ionel P.

Şoferilor le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea eventualei alcoolemii, poliţiştii continuând cercetările în cauză sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.