Nicolae Bura, primit cu braţele deschise la Tarna Mare


Prima duminică a Postului Crăciunului l-a găsit pe Nicolae Bura, candidat USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1 Oaş, în mijlocul tinerilor şi bătrânilor din comuna Tarna Mare.
Prezent la Sfânta Liturghie, Nicolae Bura a acceptat invitaţia localnicilor de a sta cu toţii de vorbă despre prezent şi proiecte viitoare, convinşi fiind cu toţii că cine a clădit până acum va fi capabil şi mai departe. Subiectul cel mai aprig discutat a fost cel al dezvoltării zonelor rurale, precum şi crearea de noi locuri de muncă, proiecte care implicit le vor aduce părinţilor înapoi copiii din străinătate.

“Se apropie Sfintele Sărbători ale Crăciunului şi creştineşte este să le petrecem cu toţii împreună cu sufletul împăcat şi animaţi de gânduri bune. Vă înţeleg perfect tristeţea de a nu-i avea aproape pe cei dragi, de aceea veţi vedea că şi după 9 decembrie, dupa alegeri, voi veni în mijlocul dumneavoastră, atât ca să vă mulţumesc pentru încredere, cât şi ca să vă consult cu tot ce vreau să fac pentru această zona. Sunt născut la nici 25 de kilometri de comuna dumneavoastră, suntem, deci, din aceeaşi mare familie a osenilor şi n-aş mai putea să zic că vin acasă dacă acum v-aş minţi”, a declarat Nicolae Bura.

Acesta le-a cerut cetăţenilor prezenţi ca la alegerile parlamentare din 9 decembrie să voteze pentru o echipă de profesionişti, Valer Marian – senator şi Nicolae Bura – deputat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.