Lipirea afişelor electorale „meserie” periculoasă

Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Gherţa Mică au identificat persoana suspectată de exercitarea de acte de violenţe asupra a doi membri ai unei formaţiuni politice, care amplasau în cursul zilei trecute, afişe electorale în localitatea Cămârzana. Faţă de bărbatul de 35 de ani se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Poliţia a fost sesizată prin intermediul unui apel „112”, recepţionat luni, 12 noiembrie, cu privire la faptul că, în localitatea Cămârzana, doi membri ai unei formaţiuni politice au fost agresaţi de un localnic, în timp ce lipeau afişe electorale pe un stâlp de electricitate amplasat în apropierea imobilului în care acesta domicilia. În urma agresiunii, cele două victime, în vârstă de 23 şi 31 de ani, au suferit leziuni corporale uşoare.

Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Gherţa Mică au intervenit la faţa locului, identificând persoana suspectată de exercitarea de violenţe – C.I., de 35 de ani, din Cămârzana. Oamenii legii au demarat cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.