Pianiştii de la Palatul Copiilor s-au întors cu multe premii de la Concursul naţional de la Vaslui


Patru locuri I, trei locuri II şi trei locuri III sunt premiile cu care micii pianişti de la Palatul Copiilor din Satu Mare s-au întors de la Concursul naţional de interpretare „MuzArt” organizat la Vaslui. Competiţia, la care au participat 80 de concurenţi din toată ţara, a avut loc sâmbătă, 10 noiembrie.

Judeţul Satu Mare a fost reprezentat de zece copii care au reuşit şi de această dată să se claseze pe primele locuri ale podiumului. Şi asta, mulţumită atât măiestriei şi dedicaţiei cu care aceşti mici muzicieni studiază pianul de la vârste foarte fragede, cât şi mentorului acestora, profesoara de pian de la Palatul Copiilor, Mariana Moga.

„Copiii au avut o evoluţie bună la acest concurs. Interpretările au fost notate de la 1 la 10 de către un juriu extrem de exigent, alcătuit din profesori universitari şi mari concertişti ai ţării. Organizarea a fost una ireproşabilă. Doresc pe această cale să îi felicit pe aceşti copii care, pe lângă cursurile de la şcoală îşi rezervă timp şi pentru studiul pianului. Să nu credeţi că e uşor. Însă munca depusă îşi arată roadele la competiţiile naţionale şi internaţionale la care participăm”, a declarat Mariana Moga.

În continuare vă prezentăm locurile obţinute de către cei zece copii din Satu Mare:
Locul I
Alin Mariţa
Lucian Palcău
Barla Beata
Evelin Heil
Locul II
Adelin Buricea
Alexandra Grigoriu
Daria Grad
Locul III
Andrei Bâce
Andrei Boca
Alina Mariţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.