Senatorul Valer Marian şi ministrul Ovidiu Silaghi, în mijlocul pensionarilor din Odoreu


Senatorul social-democrat, Valer Marian, candidatul Uniunii Social Liberale în Colegiul 1 Senat, şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, candidatul USL în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, au participat astăzi, 11 noiembrie, în comuna Odoreu la sărbătorirea locuitorilor comunei care au trecut pragul vârstei de 65 de ani.

În sala Căminului Cultural au fost prezenţi aproximativ 580 de pensionari cărora li s-au pregătit pachete, o masă şi un spectacol cu interpreţi aleşi care să îi facă să uite de greutăţile zilnice.

Pe scenă au urcat pentru ai felicita cu ocazia aniversării pe pensionari ministrul Ovidiu Silaghi, senatorul Valer Marian, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop şi viceprimarul Ionuţ Sarca.

Ministrul Ovidiu Silaghi a prezentat în discursul său grija arătată de guvernul USL pensionarilor, cărora executivul le-a reîntregit pensiile micşorate de PD-L. Un alt punct atins în discursul său a fost drumul Odoreu-Medieş-Apa, tronson pe care CJ l-a predat Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii ca drum naţional cu scopul de a fi reabilitat.

Senatorul Valer Marian, candidat pentru Colegiul 1 Senat a vorbit despre promisiunile respectate de USL, promisiuni care devin fapte atunci când există dorinţă.

Adrian Ştef a îndemnat la vot locuitorii comunei Odoreu şi sătmărenii pentru ca după data de 9 decembrie judeţul Satu Mare să aibă in Camera Deputaţilor şi Senat parteneri de încredere pentru realizarea proiectelor destinate dezvoltării judeţului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.