ARD atacă USL


Alianţa România Dreaptă (ARD) Satu Mare a depus astăzi, 8 noiembrie, la Instituţia Prefectului ceea ce ei numesc „Bilanţul negru al guvernării USL”. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul PD-L Satu Mare şi susţinute de candidaţii ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie, la care au mai fost prezenţi şi alţi membrii ai alianţei.
Potrivit celor declarate de preşedintele organizaţiei judeţenea PD-L Satu Mare, Claudiu Ardelean „am depus acest bilanţ la Prefectură deoarece acolo se află reprezentantul Guvernului Ponta în teritoriu. Acest bilanţ este o comparaţie între promisiunile Guvernului USL şi realizări”, a declarat Ardelean.

Apoi, în cadrul conferinţei de presă reprezentanţii ARD au vorbit pe rând despre câte un subiect, catalogându-l ca eşec al guvernării USL precum absorbţia fondurilor europene, reducerea TVA la alimente, etc.

9 Comentarii la "ARD atacă USL"

 1. mihaitza   8 noiembrie 2012 at 5:16 pm

  hotii striga hotii

  Răspunde
 2. curiosu'   8 noiembrie 2012 at 9:19 pm

  Babasan nu are numai pulovarul asta?

  Răspunde
 3. Scufita Rosie   8 noiembrie 2012 at 9:29 pm

  oooo da s-o si gasit junghiul si tusea sa sara la atac, comparatia este foarte ''light''!!!!!

  Răspunde
 4. IMI   8 noiembrie 2012 at 9:30 pm

  PANARAME DE 2 LEI

  Răspunde
 5. zitex   9 noiembrie 2012 at 12:27 am

  jos usl

  Răspunde
 6. lili   9 noiembrie 2012 at 9:42 am

  totusi e cam devreme pt atacuri…..parerea mea

  Răspunde
 7. boO   9 noiembrie 2012 at 10:57 am

  Dintre toti astia… un singur om mi se pare cu coloana vertebrala: Claudiu Ardelean. De ce in loc sa faca ceva pentru noi, sar unul la gatul celuilalt? Oamenii astia nu isi dau seama, ca noi, poporul roman, suntem efectiv scarbiti de clasa politica. Un sfat, daca vreti sa ajungeti departe : Nu dati in cap vecinului, faceti ceva pentru noi, poporul roman. Acuma sincer, e la mintea cocosului. Un popor ce e atat de dezamagit de conducatorii lui, nu ar aprecia in sfarsit un om sau un partid care face ceva ptr. el? Aceeasi greseala a facut-o si USL-ul desi unii oameni si-au pus mari sperante. Poti sa mergi inainte, dar nu cu Babasan sau cu multi altii…

  Răspunde
  • Paul   9 noiembrie 2012 at 4:32 pm

   Good poinFoarte corect comentariul tau, bravo!

   Răspunde
 8. tom   9 noiembrie 2012 at 11:23 pm

  poi ARD sau PDL e acelari rahat turcesc, deci ce alternativa oferiti oamenilor????….aaa, aceea de a va alege tot pe voi,…. hahahahaha…visati in continuare

  Răspunde

Scrie un comentariu