Mara Weiszenbacher este „Miss Boboc” Colegiul Naţional „Doamna Stanca” (galerie foto)



Eleganţă, rafinament, magie şi fete frumoase vineri, 2 noiembrie, la Miss Boboc Colegiul Naţional „Doamna Stanca” Satu Mare. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor cu începere de la ora 18:00.

Cine este cea mai frumoasă boboacă de la Stanca? Numele ei este Mara Francesca Weiszenbacher şi este elevă în clasa a IX-a A. Şi să nu credeţi că juriul nu a întâmpinat greutăţi în a desemna pe cea mai frumoasă boboacă a liceului mai ales că toate cele zece concurente radiau de frumuseţe, stăpânind în acelaşi timp şi o mişcare scenică de invidiat.
Printre membrii juriului s-au aflat şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef respectiv primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica.

În debutul show-ului care, chiar din primele clipe, se anunţa unul incendiar, fetele au dansat … „Dansul lebedelor” după care a urmat prezentarea unei ţinute de zi. La proba a III-a fetele au dat timpul înapoi până în anii ’20 ai secolului trecut, prezentând un scurt musical, spre deliciul publicului şi, nu în ultimul rând al juriului.

La următoarea probă, boboacele au devenit personaje feminine din filme, interpretând secvenţe celebre. Ultima probă de concurs a constat în prezentarea rochiilor de seară.
De asemenea, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor au evoluat şi trupa de dans irlandez „Celtic Fire”, coordonată de Anca Erdei, absolventă a Colegiului Naţional „Doamna Stanca”, manechine care au purtat rochiile create de Ioana Călin dar şi elevi de la şcoala gazdă şi ai Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, care au interpretat diverse piese muzicale.
Punctul culminant al show-ului de vineri seara l-a reprezentat concertul susţinut de Corina care în scurt timp a reuşit să electrizeze sala.

În urma deliberării juriului, locul III i-a revenit Patriciei Zelenak, elevă în clasa a IX-a D. Locul II a fost obţinut de Loredana Brezan, elevă în clasa a IX-a D iar titlul de „Miss Popularitate” a fost adjudecat de Alina Ciorcaş (a IX-a D). În ceea ce priveşte cea mai frumoasă boboacă, juriul a decis să atribuie titlul de „Miss Boboc”, Marei Weiszenbacher.
Petrecerea boboacelor şi … ai bobocilor a continuat apoi la Club „Deja Vu”.

2 Comentarii la "Mara Weiszenbacher este „Miss Boboc” Colegiul Naţional „Doamna Stanca” (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.