PRM-istul Ovidiu Gheorghe Silaghi, s-a retras din bătălia electorală


Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Satu Mare, a luat act de cererea lui Ovidiu Gheorghe Silaghi, de a renunţa la candidatura pentru Colegiul 2 la Camera Deputaţilor din partea PRM.
În cadrul şedinţei biroului electoral, constituită în vederea examinării cererii de renunţare la candidatură formulată de către acesta, membrii biroului au constatat că documentul îndeplineşte condiţiile stabilite prin articolul 31 aliniatul 4 din Legea 35/2008, şi că renunţarea a fost înaintată înainte de rămânerea definitivă a candidaturii. În consecinţă, biroul electoral a decis acceptarea renunţării acestuia la candidatură.

Potrivit procesului verbal semnat de preşedintele BEJ, Remus Nemeş, decizia luată a fost afişată la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie (BEC) nr. 32 Satu Mare, din Palatul Administrativ, joi, 1 noiembrie, la ora 15.30.

În urma acestei decizii, organizaţia judeţeană a PRM Satu Mare a rămas cu doi candidaţi. Este vorba despre Mariana Luminiţa Nicoară, care candidează în Colegiul 1 Senat şi despre Erdei Attila Daniel, candidat în Colegiul 2 Senat.

6 Comentarii la "PRM-istul Ovidiu Gheorghe Silaghi, s-a retras din bătălia electorală"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.