Baschet: CSM Satu Mare a bătut danezele la ele acasă



După ce au fost înfrânte de baschetbalistele din Montpellier, elevele lui Dan Fleşeriu s-au ambiţionat reuşind să bifeze şi prima victorie în FIBA EuroCup în meciul jucat în compania echipei SISU Gentofte, din Danemarca. Partida a avut loc miercuri, 31 octombrie, în deplasare, cu începere de la ora 20.00.

La finalul partidei, tabela de marcaj arăta scorul de 46 la 57, în favoarea sătmărencelor. Dacă la pauză scorul a fost de 21 la 20, în avantajul oaspeţilor, fetele lui Fleşeriu au reuşit să schimbe macazul, preluând conducerea în sfertul al treilea al partidei reuşind să bifeze o victorie demnă de toată lauda.

Astfel, după două meciuri jucate în FIBA EuroCup, în compania unor echipe cu o valoare de netăgăduit, CSM Satu Mare a înregistrat o înfrâgere şi o victorie … ceea ce nu e puţin lucru.

3 Comentarii la "Baschet: CSM Satu Mare a bătut danezele la ele acasă"

 1. Hamlet   1 noiembrie 2012 at 2:39 pm

  "Astfel, după două meciuri jucate în FIBA EuroCup, în compania unor echipe cu o valoare de netăgăduit, CSM Satu Mare a înregistrat o înfrâgere şi o victorie … ceea ce nu e puţin lucru"

  Multumesc Bela ptr aceste minunate fraze care prin banalul lor mi-au adus o nemaipomenita buna dispozitie. Sunt de o hilaritate dezarmanta dar care iti fac ziua mai frumoasa! Merci! :)))

  Răspunde
 2. tanu   1 noiembrie 2012 at 10:14 pm

  felicitari fetelor

  Răspunde
 3. romb   1 noiembrie 2012 at 10:48 pm

  bine mai Hamlet ca mai exista oamenii asa destepti ca tine, dc nu ai fi tu si mucegaiul cine ar mai manca painea….

  Răspunde

Scrie un comentariu