Multe probleme la audienţele susţinute azi de viceprimarul Roca

Viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca a ţinut audienţe marţi, 30 şi astăzi, 31 octombrie, la sediul Primăriei Satu Mare. O parte din solicitări au fost adresate primarului Dorel Coica, acesta nereuşind să răspundă tuturor în cursul zilei de luni, 29 octombrie, iar o altă parte au fost îndreptate în atenţia viceprimarului, Radu Roca.

În cele două zile au fost programate un număr de aproximativ 40 de persoane care au cerut sprijinul primarului şi viceprimarului.
Problemele expuse de cetăţeni au fost ascultate şi trimise pe loc spre soluţionare serviciilor de specialitate din subordine sau direcţionate spre instituţiile competente.

Majoritatea petiţiilor cetăţenilor sunt pe teme sociale dar şi de urbanism.

Un caz aparte a fost solicitarea de mediere a unui conflict creat între o parte din locatarii blocurilor situate pe drumul spre Dorolţ şi proprietarii clădirilor. Locatarii susţin că au cumpărat apartamentele în care locuiesc de la societatea care le deţine în proprietate fără a li se întocmi vreun document ceea ce împiedică conectarea acestora la utilităţi. Pentru a rezolva această problemă viceprimarul Radu Roca a convocat o întâlnire cu proprietarii clădirii, luni, 5 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.