PP-DD Satu Mare şi-a depus candidaturile la BEJ


Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) Satu Mare şi-a depus astăzi, 30 octombrie, candidaturile pentru scrutinul electoral din 9 decembrie al acestui an. Candidaţii, însoţiţi de câţiva dintre membrii organizaţiei judeţene ai formaţiunii politice pe care o reprezintă, s-au prezentat la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) în jurul orei 15.00.

Potrivit celor declarate de preşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD Satu Mare, Alexandru Horvat „cred că putem obţine măcar un mandat de deputat în judeţul Satu Mare. Pe lista noastră sunt oameni tineri, cu o medie de vârstă de sub 37 de ani. Suntem un partid tânăr însă avem dorinţa de a face o altfel de politică, una care să vină în sprijinul omului de rând şi al fiecărui cetăţean al acestei ţări. Mai vreau să vă spun că, potrivit hotărârii care s-a luat la centru, fiecare candidat la parlamentare şi-a semnat demisia în alb. Ce înseamnă acest lucru? În momentul în care trece la un alt partid politic va trebui să-şi de-a demisia din Parlamentul României. Este o măsură gândită pentru a stopa migraţia politică”.

Potrivit listei depuse la BEJ, din partea PP-DD Satu Mare pentru Senat, în Colegiul 1 va candida Nicolae Ciorbă, iar în Colegiul 2, dr. Dora Felicia Barth.

Pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 1 va candida Cătălin Gianny Berinde, în Colegiul 2, Alexandru Horvat iar în Colegiul 3, Romulus Dumitru Todoran. În Colegiul 4 a fost aruncat în bătălia electorală Andrei Marius Roka iar în Colegiul 5 se va lupta pentru a obţine fotoliul de deputat, Mihail Grigore Rusu.

3 Comentarii la "PP-DD Satu Mare şi-a depus candidaturile la BEJ"

 1. Rosu   30 octombrie 2012 at 7:42 pm

  Pp-dd in direct si in reluare :)))))

  Răspunde
 2. lanterna   30 octombrie 2012 at 11:16 pm

  de tot rasu cum candidatul de la colegiul 3 fuge de careieni in Codru unde crede ca nu il va cunoaste nimeni si va sta sub umbrela Elodiei.!
  Nici de Dora nu stie nimic Horvat???? pai altfel nu punea pe liste pe una care in iunie candida la PER de consilier si in martie se inscria la liberali si acum se si vede senator..ca sa nu ramana pe drumuri.
  Nici Careiu nu e la capatul lumii sa va puteti ascunde fratilor intru Elodia

  Răspunde
 3. uzzy   31 octombrie 2012 at 1:15 pm

  vai de curu vostru

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.