Întâlnire de lucru a Comandamentului de iarnă a municipiului

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, împreună cu viceprimarul Radu Roca au convocat luni, 29 octombrie, comandamentul de iarnă pentru a demara pregătirile pentru sezonul rece.

La întâlnire au participat reprezentanţii Poliţiei Rutiere a Judeţului Satu Mare, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciului de Administrarea Domeniului Public din cadrul aparatului de specialitate al primarului, operatorului de salubrizare SC Florisal SA, Direcţiei de Sănătate Publică, Serviciului Public de Asistenţă Socială.

Fiecare instituţie a făcut o prezentare a situaţiei existente din punct de vedere al posibilităţilor de intervenţie rapidă în caz de ninsori abundente precum şi a necesarului pentru îmbunătăţirea serviciilor impuse în condiţii de iarnă.

Primarul Dorel Coica a solicitat o atenţie deosebită pentru asigurarea transportului necesar persoanelor care au nevoie de dializă, al gravidelor precum şi al cazurilor de urgenţă. A mai insistat pentru suplimentarea locurilor la Adăpostul de Noapte pentru oamenii străzii şi asigurarea unei mese calde.

Edilul şef va urmări îndeaproape aceste pregătiri solicitând să fie informat periodic de stadiul pregătirilor şi de eventualele probleme apărute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.