Polițiștii rutieri au intervenit în cazul a trei accidente de circulație

Trei persoane au fost rănite joi, 25 octombrie, în urma unor accidente rutiere produse în județ.

Un prim caz a fost înregistrat la Călinești Oaș, unde Ioan M., de 21 de ani, din localitate, conducând autoturismul pe strada Coca a accidentat o minoră de 15 ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii.

Leziuni ușoare a suferit în urma unui accident și Dumitru S., de 75 de ani, din Satu Mare, care, conducând mopedul pe Podul Decebal din municipiu, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul condus de Radu P., de 42 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În cazul celui de-al treilea accident, produs între localitățile Dumbrava și Medieșul Aurit, în jurul orei 17.00, victima a fost grav rănită. Polițiștii Serviciului Rutier ce au efectuat cercetarea la fața locului, au stabilit că Ioan M., de 33 de ani, din Iojib, conducând mopedul pe DC 16, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se pe carosabil.

În toate aceste cazuri s-au recoltat probe biologice pentru a determina o eventuală alcoolemie a conducătorilor de vehicule, polițiștii continuând cercetările.

3 Comentarii la "Polițiștii rutieri au intervenit în cazul a trei accidente de circulație"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.