Conferinţa Naţională a Societăţii Române de Ortopedie şi Traumatologie Pediatrică 2012

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca a participat astăzi la deschiderea Conferinţei Naţionale a Societăţii Române de Ortopedie şi Traumatologie Pediatrică 2012.

Tematica conferinţei cuprinde Patologia ortopedică a membrului inferior la copil. Invitat special este doamna Dr. Cristina Alves din Coimbra, Portugalia, care va prezenta elementele de bază ale metodologiei cercetării stiinţifice în ortopedia pediatrică.

În cadrul conferinţei au fost premiate 2 lucrări concepute şi prezentate de către tinerii cercetători, cu vârsta sub 30 ani (inclusiv).

,,Activitatea ortopezilor pediatri români se desfăşoară de ani buni la cel mai înalt nivel de calitate. Micuţii pacienţi sunt trataţi aşa cum se face în cele mai mari clinici din lume. Calitatea ortopediei pediatrice româneşti se reflectă însă şi pe plan economic. Astfel, se degrevează cheltuielile statului român, nemaifiind necesar tratamentul pacienţilor în clinici de peste hotare.” a declarat viceprimarul Radu Roca.

,,Ne bucurăm că iată la Satu Mare de această dată s-au adunat medici de prestigiu din breasla dvs. Vă dorim mult success şi vă asigur de toată susţinerea noastră în tot ce veţi întreprinde!” a mai adăugat viceprimarul municipiului.

2 Comentarii la "Conferinţa Naţională a Societăţii Române de Ortopedie şi Traumatologie Pediatrică 2012"

  1. antik   26 octombrie 2012 at 3:19 pm

    Ma bucur tare mult sa citesc ca si la noi in oras se organizeaza conferinte de acest gen

    Răspunde
  2. gazel   26 octombrie 2012 at 3:21 pm

    foarte bine, un lucru bun ca se pune mare accent pe sanatate in acest oras….

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.