CSM Satu Mare a pierdut confruntarea cu vicecampioana Franței (galerie foto)


Elevele lui Dan Fleşeriu au pierdut meciul din debutul în EuroCup cu scorul de 67 la 77, întâlnire disputată astăzi, 25 octombrie, în sala de sport a LPS Satu Mare. CSM Satu Mare a înfruntat vicecampioana Franţei, echipa din Montpellier. Confruntarea a avut loc de la ora 18.00.

Sala a devenit neîncăpătoare, sătmărenii arătând încă odată că sunt trup şi suflet alături de baschetbalistele de la CSM. La meci au participat şi prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, cei doi viceprimari, dr. Radu Roca şi Marcela Papici dar şi consilierul judeţean  Ciprian Ardelean.

Primul sfert a fost dominat de echipa din Montpellier, care s-a impus în faţa fetelor noastre cu scorul de 13 la 26. Apoi, elevele lui Dan Fleşeriu şi-au adjudecat următoarele două sferturi, când tabela de marcaj arăta scorul de 19-15, respectiv 23-16. În ultimul sfert însă, franţuzoaicele au reuşit să se impună, învingând CSM-ul cu scorul de 12 la 20.

Arbitrii întâlnirii au fost Alessandro Martolini din Italia, Igor Mitrovski din Macedonia şi Vetislav Velikov din Bulgaria. Vă reamintim că duminică, 28 octombrie, CSM Satu Mare va înfrunta pe teren propriu oltencele de la SCM Craiova. Meciul va avea loc de la ora 13.00.

Următorul meci din cadrul EuroCup va avea loc săptămâna viitoare miercuri. De această dată echipa antrenată de Fleşeriu va juca în Danemarca, împotriva SISU Gendofte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.