Campionatul Judeţean de „Rally Sprint” – etapa a V-a


Sâmbătă, 27 octombrie, se va desfăşura cea de-a V-a etapă a Campionatului Judeţean de „Rally Sprint” 2012. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Satu Mare, Automobil Club Român şi Clubul Sportiv „Rider’s” din Satu Mare.
Competiţia automobilistică va avea loc pe strada Pinului nr. 29 (vis-a-vis de Real). Potrivit organizatorilor, concurenţii se pot înscrie cu începere de la ora 09.00, după care, la ora 11.00, urmează antrenamentele şi manşele cronometrate. Competiţia este deschisă pentru oprice tip de autoturism. Se pot înscrie atât piloţi nelicenţiaţi cât şi cei licenţiaţi.

La această ediţie a Campionatului Judeţean va participa şi pilotul nostru favorit, Tudor Teuşan. „Într-adevăr voi fi prezent la startul acestei ediţii din cadrul Campionatului Judeţean de Rally Sprint. Voi conduce acelaşi Tico cu care m-am prezentat şi la competiţiile anterioare. Concursul de sâmbătă, este ultima etapă din acest an din cadrul campionatului judeţean”.
Tudor Teuşan este unul dintre cei mai talentaţi piloţi sătmăreni. Vă reamintim că la Cupa Complex „Philadelphia” din cadrul Campionatului Est European (CEC ORI CUP 2012) etapa din România, ce s-a desfăşurat pe 16 septembrie la Satu Mare, concurentul nostru s-a clasat pe primul loc la proba de îndemânare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.